Selena tegnapi napja és egyebek
Szandi*, 2017, Sze 06

Sziasztok! Tegnap Selenának ismét igazán eseménydús napja volt, így nagyon sok új képpel tudok szolgálni nektek. Az énekesnő már a reggel az utcára lépett egy Rouje ruhát viselt, Louis Vuitton cipővel, Selena Grace táskával, Roberi and Fraud napszemüveggel, és később magára kapott még egy felsőt is. A kedvencünk útja először ismételten egy állatboltba vezetett, az utóbbi napokban már annyi ilyenben járt, hogy szinte biztos, hogy hamarosan be fog szerezni egy kiskutyát. A fotósok mindenhová követték őt, és rengeteg képet készítettek róla, többek közt akkor is, amikor már egy boltból távozott. Ezután az Uncle Ted’s kínai étterembe látogattak el Theresa Marievel és még néhány barátjukkal, az érkezéskor és a távozáskor egyaránt lencsevégre kapták őket. Persze ismét örömmel megállt a rajongóinak, így készült néhány közös kép is. Az este folyamán ismét kimozdultak, ezúttal a Broadway-n nézték meg az A Bronx Tale című musicalt, és miután vége lett az előadásnak, Selena fotózkodott a darabban szereplő színészekkel is, a képek pedig már posztolva lettek a közösségi oldalakra is, én pedig feltöltöttem őket a galériába. Természetesen a videók sem maradhatnak el, a számokra kattintva elérhettek minden tegnap készült felvételt!

   

 DJAlEb0WsAIyuUr.jpg  

   

12345678

Mindezek mellett még két fotósorozatokhoz kapcsolódó képpel is érkeztem. Tegnap említettem, hogy Selena lett a Business of Fashion magazin egyik címlaplánya, és akkor meg is osztottam egy képet ezzel kapcsolatosan. A borítón látható kép a Bad Liar kislemez fotósorozatából való, és még Petra Collins készítette a kedvencünkről idén áprilisban. Az említett fotó most megjelent feliratok nélkül is! Ezen kívül még az Instyle US magazin fotózásának színfalai mögül is megtekinthető nálunk egy eddig nem látott fotó.

   

A bejegyzést két nyilatkozattal folytatnám, Selena együtt dolgozott Justin Tranterrel, illetve Lelanddel is, most mindketten interjút adtak a Billboard magazinnak, hogy pontosan mit is mondtak az énekesnőről, azt le is fordítottam nektek:

Hatalmas rajongója vagyok a zenéjének, és neki is. Már évek ót- éve ugyanazzal a csapat dalszövegíróval dolgozom, és mondhatni megszerveztem egy összejövetelt, mikor két hétig csak Selenának adtunk ötleteket. Együtt lógtunk két hétig, és nagyon sok különböző ötletünk lett, de végül a Fetish lett a legkiemelkedőbb az egész közül. – mondta, és közben kiderült, hogy nem a Fetish volt először a dal címe, hanem az, hogy If I Were You – Azt gondoltuk, hogy ez túl sok lesz, aztán Selena végül megváltoztatta a címét Fetish-re, aminek nagyon örültem. Az új album előkészületei nagyszerűek voltak. Nagy tiszteletet érzek a zenék iránt, amiket kiadott, és hálás vagyok, hogy a részese lehetek, úgy gondolom, hogy zeneileg ezek Selena legszebb pillanatai. – fejezte be Leland, majd Justin hozzátette – Selena ízlése hibátlan. Ő és Aaron Bay-Schuck (az Interscope Records igazgatója) egy álomcsapatot alkotnak. A legjobb ízléssel próbálnak minden határt átlépni, és nem félnek tőle. Úgy gondolom, hogy Selena több határt átlép a poprádióban, mint bárki más.

Végül pedig egy rossz, és egy jó hírt osztanék meg. A TMZ-re írták ki, hogy Selenának egy zaklatója akadt, aki már napok óta virágokat, és minden mást küldözget neki a lakásához. A férfit már többször is látták az énekesnő közelében ólálkodni, és azonnal jelezték a rendőrségnek. Kiderült, hogy az illető egy virágboltból rendelt Gomeznek egy pénisz alakú virágcsokrot. A rendőrség már nyomoz az ügy kapcsán, remélhetőleg mihamarabb kiderítik a férfi személyazonosságát.

A jó hír pedig az, hogy a Coach Instagramján jelentették be, hogy szeptember 18-án megjelenik egy dokumentumfilm, melyben Selena munkálatait láthatjuk majd a márkával. Bővebb információk még nincsenek erről, de már nem kell sokat várni a megjelenésig, addig is nézzétek meg a rövid előzetest!