Paparazzi és rajongói képek & új szereplő a Woody Allen filmben
Szandi*, 2017, Sze 07

Sziasztok! Már egészen hozzászokhattunk ahhoz, hogy közel minden egyes nap paparazzi képek jelennek meg Selenáról, ez pedig ma sem volt másként, ugyanis a tegnapi napon összesen három alkalommal kapták lencsevégre a kedvencünket. A délelőtt azonnal a nyomába eredtek, az énekesnő épp egy épületet hagyott el, a fotósok pedig már odakint vártak rá, így készült is jó néhány kép róla. A délután folyamán pedig ismét elhagyott egyet, sajnos nem tudni, hogy ezek milyen épületek voltak, vagy, hogy mit csinált ott, mindössze csak a távozását örökítették meg, egyéb információ azonban abszolút nincs. Este néhány barátnőjével mozdult ki újra, és a Catch nevezetű étterembe látogattak el, ahol különböző tengeri ételeket szolgálnak fel. Mikor megérkezett a helyszínre, ismét készültek fotók róla.

Tegnap számoltam be nektek arról, hogy az énekesnő szeptember 5-én a Broadway-n nézte meg az A Bronx Tale című musicalt, az előadás után pedig fotózkodott a színészekkel, illetve a rajongókkal is. Most még előkerült néhány kép erről az alkalomról, így azokat is feltöltöttem a galériába, és már el is érhetitek őket! Végezetül pedig még két videót is elérhettek a számokra kattintva, ezeket Theresa Marie töltötte fel az Instagram sztorijába.

   

12

A bejegyzést pedig egy filmes hírrel zárnám. Mint tudjátok, Selena két hónapig fog New York városában tartózkodni, azért, hogy leforgassa a legújabb filmjét, melynek a rendezője Woody Allen. Sajnos a projekthez kapcsolódó információkat nagy titokban tartják, szinte semmit nem tudni az egészről, azonban a Variety oldalán tegnap megosztottak egy exkluzív cikket, melyből kiderült, hogy egy újabb híres színész csatlakozik a stábhoz, aki nem más, mint Jude Law. Sajnos az ő szerepéről sem tudni semmit, viszont a történetről azt írják, hogy állítólag egy szerelmi sztori lesz, de előbb-utóbb remélhetőleg több információt kapunk a filmről, ami a hírek szerint 2018-ra várható.