Selena Gomez diéta: mit eszik az énekesnő?
Szandi*, 2017, Sze 08

Ha Selena Gomez lehet a REVIVAL turnéját megelőző napokban, bevállalnád? Miközben mindannyian ezt olvassátok, már valószínűleg meg is válaszoltátok ezt, egy “Igen”-nel. Kaptunk egy kis betekintést arról, hogyan készül a turnés életére, és mit eszik naponta. Ezek a hírességek elfoglalt emberek, szóval természetesen mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi a kedvenc ételük és rágcsálnivalójuk, és ha szeretnél olyan lenni, mint Selena, nagyjából lehetsz is. Legalább is, akkor, ha a kedvenc ételeiről van szó! Selena fitt, erős és mindig szuper magabiztosnak tűnik mindenben, amit visel, és mindent nagyon okosan és egészséges módon csinál.

Természetesen mielőtt Selena turnézni indult volna, őrültek módjára edzett, semmi kétség efelől. Nem csak a kardio és a jóga tartozott bele az edzéstervébe, de emellett táncolt és órákig ment körbe a próbák alatt. Selena egy nagyszerű dolgot hozott össze, és ez mind az edzőjének, Amy Rosoff-nak köszönhető. A J-14 exkluzívan beszélt Amyvel arról, hogy általában mit eszik Selena a turnéját megelőzően. A színész-énekesnő nem szűkölködő, mikor arról van szó, hogy mit vesz be a szervezetébe, ez mind arról szól, hogy azt eszik, amit akar, de mérsékelten.

“Őszintén, minden nap annyira más volt… Azt eszik, amit szeretne, nem mindig marad ugyanazoknál a dolgoknál. Nem eszik sokat.” – mondta Amy a J-14-nek. Az edző olyan különleges ételeket leplezett le, amiket a Bad Liar énekesnője hajlamos megenni reggelire, ebédre, vacsorára, arra az esetre, ha tudod, esetleg kipróbálnád. Mi mindenképp ki fogjuk, hogy őszinték legyünk.

Reggeli:
Szóval, mit eszik Selena reggelire?

“Zöld gyümölcslé, avokádós pirítós, néha fetasajttal, jó olívaolajjal, és egy kis sóval; reggeli burritó, bagett, krémsajt, rizssütemény, mogyoróbaj, néha szeletelt almával.” – magyarázta Amy

Oké, ez tényleg elkéoesztően hangzik, és nem túl nehéznek, ha felkelsz, és úgy érzed, hogy nagyon éhes vagy, és szeretnél összedobni valami gyorsat, mielőtt suliba, munkába, vagy edzésre indulsz.

Ebéd:
Az ebéd a következő, és Selena kedvencei olyanok, hogy te is könnyedén elkészítheted.

“Kínai csirke saláta, sima csirke saláta, vagy szendvics, pulykás szendvics salátával, taco vagy rizs és bab.” – mondta nekünk Amy.

Ismét nagyon jól hangzik, és már kezdünk egy kis színt kapni. Selena nem fosztja meg magát attól, hogy élvezze a kedvenc ételeit. Azt tesz, amit szeretne, és olyasmiket visz be a szervezetébe, amik nem csak jót tesznek neked, hanem finomak is, és ez számít igazán.

Mikor Amy azt mondja, hogy Selena mindent mértékkel eszik, igazat mond. Amy megmutatta nekünk, hogy nem muszáj mindig ugyanazt az unalmas ételt ennünk, csak gyümölcsöket és zöldségeket, hanem kicsit megváltoztathatjuk a dolgokat.

Vacsora:
Most itt a vacsora ideje. Amy felsorolta a következőket, “Lazac és zöldség, sült csirke, tészta, és zöldségek, vagy mexikói kaja.”, mint Selena kedvenceit. Szóval az egyensúly nagyon fontos Sel számára.

“Nem eszik hatalmas adagokat, és túlzásba sem viszi, mert nem él szabályok szerint. A megszállottság a legrosszabb! Nem azt jelenti, hogy egyél Big Mac-et folyton, hanem azt, hogy egyél olyasmit, amit szeretsz, de mértékkel.” – magyarázta.

Ezen mottó szerint kéne élnünk!

Rágcsák:
És természetesen Selena imádja a rágcsálnivalókat. Ki nem?! Itt van négány dolog, amiket szeret elfogyasztani étkezések között.

“Ecetes uborka (a kedvence), tortilla chips, salsa vagy guacamole, csirkés saláta, vagy popcorn.” – mondta nekünk Amy. Hogy őszinték legyünk, nagyon jó tudni, hogy még mindig imádja az ecetes uborkát.

A listák által, most már tudjátok, hogy mit szeret enni Selena átlagosan egy nap, és nagyon sok inspirációt nyújtott a számunkra. Ez a legjobb étkezési terv, amit valaha láttam. Egyértelműen eléri, hogy energikusnak, egészségesnek, és magabiztosnak érezd magad.

Még van egy dolog, amit Amy elmondott nekünk, és mindannyian észben kéne tartanunk: a víz a legfontosabb innivaló! Amy elmondta, hogy ő személy szerint szereti, ha mindig van kéznél egy pohár, vagy egy üveg víz. De néha még ízletesebbé teheted.

“Nagyon szeretek vízbe dobálni dolgokat, ha még inkább ösztönöz arra, hogy igyál. Citrusfélék, gyógynövények, gyümölcsök… bármi. A kedvencem a gyógyvíz: citrom, uborka, menta és narancs. Tegyél bele egy kis jeget is.” – mondta.

Amy nagyon pozitív az egészséges étkezés és a motiválás kapcsán, valószínűleg ezért is ő az egyik fő alkalmazottja, és a legközelebbi barátnője Selenának. Nagyon sok időt töltöttek együtt a REVIVAL turné előtt, és dolgoztak az edző-kliens kapcsolatukon és a barátságukon egyaránk.

Persze muszáj volt megkérdeznünk Amy-t, hogy mi az az egy dolog, amit Selena szeretne, ha a rajongói tudjának a fizikai és mentális egészségről, mint ember. Tudjátok, vonatkoztassunk el a hírességtől. Vonatkoztassunk el attól, hogy ez az egész csak azért volt, hogy felkészüljön egy turnéra. Milyen lépéseket tehetsz meg TE, hogy jobban érezd magad a bőrödben?

“SZERESD önmagad. Ez a legjobb dolog, amit tehetsz.” – mondta Amy, és tudjuk, hogy Selena is tényleg így gondolja.