Time magazin: Elsők
Szandi*, 2017, Sze 08

Sziasztok! Már közel egy hónappal ezelőtt került a TIME magazin által bejelentésre, hogy egy új projektjük fog megjelenni, Firsts, azaz Elsők címmel. Ez lényegében egy videósorozat, amelyre 45 hírességet választottak ki, akik igazi példaképek, és valamilyen változást hoznak be a világba. Többek közt Selenát érte az a megtiszteltetés, hogy részese legyen ennek az egésznek, tegnap pedig debütált is a projekt. A kiválasztott hírességeket különböző titulusokkal látták el, kedvencünk a Tastemaker, avagy egy olyan ember, aki nagyban befolyásolja, hogy épp mi divatos, vagy ő maga hoz divatba valamit. Emellett még azért is került bele ebbe, mert ő az első ember, aki az Instagramon elérte a 100 millió követőt, ami egy igazán nagy dolog. Ahogy azt már az előbb is írtam, már meg is jelentek a rövid videók, Selena két percig beszél kicsit a hírnévről, és minden másról, ez kicsit hosszabban ki is került a magazin hivatalos oldalára, én most ezt fordítottam le nektek, de ettől függetlenül az említett félvételt is elérhetitek lentebb. Emellett még az Instagram sztorijukba is posztoltak egy rövid videót, ami még a forgatás színfalai mögött készült az énekesnőről. Ekkor még egy fotósorozatot is lőttek róla, ebből most két kép jelent meg, az egyiket már előzőleg láthattuk, csak rosszabb volt a minősége. Továbbá még Instagramra maga Selena is közzétette a magazin címlapját, hogy pontosan mit fűzött hozzá, azt szintén elolvashatjátok lent!

   

Néha nagyon nehéz mindennap felébredni, tudva azt, hogy mennyi minden történik a világban. Vannak időszakok, amikor önzőnek érzem magamat, és azt kérdezem miért, hogyan tudna ez változni? Vagy meg fog valaha is változni ez egyáltalán? Próbálok mindenekelőtt hozzájárulni ehhez, mert nagyon nehéz elveszíteni a remény utáni vágyunkat, néha csak mérges szeretnék lenni. Mikor olvasok azokról a nőkről, akik folyamatosan felébrednek mindennap, hogy valami változást hozzanak, engem is inspirálnak, hogy ennél is többet akarjak tenni. Nem tudom pontosan hogyan lettem ilyen szerencsés, TIME, de köszönöm, hogy kiemelitek az erőt, hogy miként törekedhetünk mindig erre. Hiszek a Földön lévő jóságban. Remélem, hogy ez csak a kezdete a még több változásnak.

Anyukám nagyon sokat szerepelt színházban, miközben felnőtt. Szóval gondolom ösztönös volt a számomra, hogy előadjak. Szerettem megnevettetni az embereket, és ha bárki is szomorú volt, nem tetszett nekem. Mindig is próbáltam elérni, hogy az emberek jól érezzék magukat, hogy érezzenek valamit. Szóval bármikor is láttam anyukámat fellépni, arra gondoltam, hogy talán egy nap nekem is lesz esélyem arra, hogy ezt csináljak. Az egész szomszédságomat kihasználtam volna a saját színpadomnak.

Mikor gyerekként elkezdtem dolgozni, az anyukám volt az az ember az életemben, aki vezetett engem. Megértettem, hogy a színészet egy olyan munka, ami közben szórakozni tudnék, élvezném, és ha egyszer mát nem élvezném tovább, akkor abbahagynám. Emellett még ott volt nekem az iskola is. Ez volt az alapja a felnövésemnek. Voltak pillanatok, amikor olyannak kellett lennem, mint egy felnőtt, de amikor ott voltam a színfalak mögött, úgy éreztem magam, mint egy gyerek.

Örülök, hogy akkor nőttem fel, amikor. Úgy gondolom, hogy most nagyon nehéz gyereknek lenni, főleg a közösségi oldalakkal. Nem tudom elképzelni, milyen lehet azokkal felnőni. Már most nehéz felkelni minden egyes nap, és jól érezni magad a bőrödben, anélkül, hogy más életében keresnéd a csúcspontokat. Tetszik, hogy látták az emberek a hibáimat. Próbálom ezt arra használni, hogy kapcsolódjak hozzájuk. Csak ennyit tehetek. Remélem tudják, hogy az erő nem azt jelenti, hogy egy maszkot kell magadra venned. Az erő azt jelenti, hogy sebezhető vagy.