Business of Fashion gála és egyéb képek
Szandi*, 2017, Sze 10

Sziasztok! Mint ahogy azt már említettem, már javában zajlik a New York-i divathét, ennek köszönhetően pedig a kedvencünk számos eseményen vesz részt. Tegnap este egy újabb rendezvényre volt hivatalos, mégpedig a Business of Fashion #BOF500 gálájára, mely egy vacsorával volt egybekötve. Nem is volt kérdés, hogy meghívják-e, hiszen ő a legújabb címlaplányuk is. Az eseményt a Public Hotelben rendezték meg, az énekesnő pedig ezúttal Petra Collins, és stylistja, Kate Young társaságában vonult fel a képzeletbeli szőnyegen. Selena lenyűgözően festett a Rodarte estélyiben, amit viselt, a sminkje pedig most sokkal feltűnőbb volt, amit szokás szerint most is Hung Vanngo készített el. Egyébként az eseményről egyelőre nincs túl sok képünk, de teljesen biztos, hogy holnapra ez már változni fog. A galériába töltöttem fel fotókat a készülődésről, a felvonulásról, a belső részből, illetve még néhány közösségi oldalas posztot is, emellett még a számokra kattintva elérhettek néhány videót is.

DJV5NV4XkAAvouE.jpg   

12345 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10

A gálán készült képeken kívül azonban még számos más fotó is napvilágot látott, ezeket a legújabbaktól a legrégebbiekig haladva fogom megosztani veletek. Először is a lesifotósok lencsevégre kapták az énekesnőt, amint megérkezett az előbb említett esemény helyszínére. Azonban még az este előtt sem tétlenkedett, reggel ügyeket intézett, ismét látták őt, mikor távozott a bérelt lakásából, néhány aktával és egyéb csomaggal a kezében, nem sokkal később pedig egy fotózáson vett részt, állítólag egy reklámot forgattak, erről ide kattintva még egy videót is láthattok a paparazzi képeken kívül. Visszatérve a tegnapelőttre, megjelent néhány újabb lesifotók, ezek délután készültek a városban, mikor Selena épp egy épület felé igyekezett. Emellett még az esti Harper’s Bazaar Icons Party szőnyegéről, és belső részéről is töltöttem fel új fotókat. Végül pedig kiderült, hogy kedvencünk szerepel a lengyel Joy magazin címlapján, illetve megjelent az első fotósorozat kép is a 2017-es Pantene kampányhoz, amelyet még márciusban forgattak le. Minden előnézeti kép külön albumba vezet titeket!

    178~21.jpg  DJSmm12X0AAX_Sd.jpg Pantene001.jpg

Napi cukiságként pedig nézzétek meg ezt a videót Selena kiskutyájáról, Charlie-ról, aki nagyon lelkesen rágja a Business of Fashion magazint!