Sziasztok! Selena még mindig a jól megérdemelt pihenését tölti Los Angelesbe, éppen ezért nagyon kevés kép került elő róla. Október 5-éről van néhány új rajongók által készített fotónk, ekkor még együtt sétáltak Abellel Vancouverben. Néhány nappal később, pontosabban 8-án már a Hillsong templomban lőttek róla egy fotót. Tegnap pedig a Halloween Horror Nights-on látták őket The Weeknd-el, ezzel kapcsolatosan három videót érhettek el a számokra kattintva. (123) Mindezeken kívül még néhány fotósorozat képpel is tudok szolgálni. A Pantene Strong Is Beautiful őszi/téli kampányából három új fotót töltöttem fel, ezek közül kettőt már láthattatok, de most sokkal jobb a minőségük. Emellett a tavalyi The Hollywood Reporter magazin fotósorozatából is debütált két kép, valamint Mert Alas fotós az idei Vogue US magazin fotózásának színfalai mögül posztolt egy képet. Végül Sel felkerült a mexikói Concetate magazin címlapjára, ahová egy régebbi Pantene képet választottak. A képeken kívül még van néhány újdonság, ezeket pontokba szedve találjátok meg az előnézeti képek alatt.

DL3kUmGW4AE0ph6.jpg DLzwLjzWsAAZslg.jpg   DL_d2tzVAAEYjV7.jpg   

  • Kedvencünk PUMA kollekciója november 21-én jelenik meg.
  • A Coach október 31-étől, új néven fog futni, ami nem más, mint a Tapestry.
  • Október 14-én megrendezésre kerül egy jótékonysági esemény, melyen Selena is megjelenik, az is lehet, hogy csak egy rövid videó erejéig, erről még nincs pontos hír.
  • Azt pletykálták, hogy október 16-án jelenik meg Sel és Jax Jones közös dala, a This Is Real, mivel a DJ bekedvelt egy ehhez kapcsolódó bejegyzést, de nem sokkal később megerősítette, hogy ezek a hírek hamisak.
  • Tegnap volt 10 éve, hogy megjelent a Varázslók a Waverly helyből sorozat, ennek alkalmából debütált a főcímdal teljes egészében, mely a bejegyzés alján meghallgatható.