4Music
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net

A 4Music interjút egy londoni hotelben készítették. Selena az interjú előtt pár órával tért vissza Párizsból, de mégis nagyszerűen nézett ki, és vidáman teázott együtt a riporterrel, közben pedig a divathetet is megemlítették. Utána a liftbe ragadásról került szó, a kedvencünk elárulta, hogy azért filmezte le ezt a balesetet, hogy elterelje a figyelmét, mert nagyon szűk volt a hely és félt. A videó azért lett ilyen rövid, mert nagyon örült, hogy végre kiszabadultak. A lift három férőhelyes volt és ők hatan voltak ott.
A következő téma a Grammy volt, ugyanis a Bad Blood klip, melyben Selena volt az egyik főszereplő megnyerte a díjat, és mikor ezt megtudták, készítettek egy nagyon édes videót [itt], a lányok egyáltalán nem számítottak a nyerésre, de nagyon sok munka volt a kisfilmben, szóval örültek. Selena elmondása szerint a díjátadókon nem mindenki vesz részt azért, mert akar is, hanem inkább csak azért, mert mennie kell, és nagyon stresszelő dolog, mivel élőben van és mindenki siet.
A Revival album hatalmas sikereket ért el, Selena viszont már a stúdióban van és valami újon dolgozik. Az elmúlt év nagyon kemény volt a számára és rengeteg változást hozott be az életébe, mivel most találta meg magát igazán, mint előadó és sokkal magabiztosabbá vált. Egy teljes új csapattal készítette el az albumot, ami picit fura volt neki, de majd megtalálta önmagát. A sok közösségi oldalas szidás pedig arra késztette őt, hogy minél jobban csináljon mindent.


Az interjú első részében 2 szerencsés rajongó kérdezhetett kedvencünktől. Selena mesélt a Revival album „megszületéséről”. Mexikóban tartózkodott, mikor az emberek a testét kezdték szégyeníteni (fat shaming/body shamed). Közölte, hogy sosem értette azokat az embereket, akik ezzel foglalkoznak, mikor neki az életét az éneklés és a színészkedés jelenti. Úgy vélte, hogy az albumával az érzéseit, azokat a dolgokat, amiken keresztül ment és saját magát kell tükröznie. Azt is megtudhattuk, hogy Selena szívesen élne az Egyesült Államokon kívül, például Londonban. A továbbiakban az Instagramon nézegettek fan-artokat, vagyis olyan rajzokat, amiket a rajongók készítettek. Selena mindet pozitív jelzőkkel illette. A fan-artok után egy játékot kezdtek el játszani, ami arról szólt, hogy Selenanak ki kellett találnia, hogy a rajzok melyik sztárt ábrázolják. Ed Sheerant, saját magát és egy kis hezitálás után, de végül Taylor Swiftet is kitalálta. A következő játékban (USA VS. UK)* Selnek két-két dolog közül kellett választania, természetesen az egyik Amerikához, a másik az Egyesült Királysághoz kötődött. Pár választása: baseball, Downtown Abbey, Twilight, London stb. Az interjú végén nevetgélve elköszöntek egymástól. A 4Music-tag imádnivalónak és viccesnek tartotta Selenat.

4Music: Baseball, vagy krikett?
Selena: Nem hinném, hogy bármelyikben is részt vettem volna, de a baseballt mondom, mert Texasból származom.

4Music: Palacsinta, vagy baconos szendvics?
Selena: Az mi? (a Bacon Sarnie egy olyan brit különlegesség, amely csak kenyérből és baconből áll, ezt Selena nem ismerte. – szerk.)
4Music: Baconos szendvics.
Selena: Ó, baconos szendvics természetesen… 100%. Szeretem az ízletes dolgokat.

4Music: Barney vagy Blobby?
Selena: Barney!
4Music: Tudod, hogy ki az a Blobby?
Selena: Nem!
4Music: Mr. Blobby volt a britek válasza a Barney-re, de ostobaság volt.

4Music: Breaking Bad vagy Downton Abbey?
Selena: Downton Abbey. Soha nem kezdtem bele a Breaking Bad-be, nem volt meg rá a lehetőségem.

4Music: Twilight vagy Harry Potter?
Selena: Szeretem a Twilightot, azt hiszem az volt, amelyik a legjobban lekötött, sajnálom, ha csalódást okoztam.
4Music: A farkasok vagy a vámpírok csapatában voltál?
Selena: Pfft… “Team Wolf”, vagy Jacob!

4Music: New York vagy London?
Selena: Oh, London!
4Music: Egyetértek, és nem csak azért mondom, mert londoni vagyok.

4Music: Amerikai, vagy brit akcentus?
Selena: Ez egy fura kérdés, nagyon szeretem az angolt, mert nem megszokott nálam, és úgy gondolom, hogy az én akcentusom néha unalmas. Szóval azt mondom, hogy a brit.

4Music: Pizza pite, vagy marhahúsos és vesés pite?
Selena: Vese?
4Music: Marhahús és vese egy pitében.
Selena: Hmm… mi volt az első?
4Music: Pizza.
Selena: Igen, azt szeretem.

4Music: Pants vagy trousers? (Mindkettő nadrágot jelent, a pants néhány esetben alsógatyát is szokott, mint például most. A fordításban mindkettőnek a nadrágot olvashatjátok majd, de mindig odaírom majd az angol megfelelőjét is. – szerk.)
Selena: Mi a különbség?
4Music: Ez egy trükkös kérdés… de nadrágot (pants) mondanál, igaz?
Selena: Igen!
4Music: És tévednél!
Selena: Miért?
4Music: Mert a nadrágot (pants) a nadrág (trousers) alatt viselik, máskülönben mit viselsz a nadrág alatt?
Selena: Alsóneműt.
4Music: Ez annyira hosszú! Nadrág (pants)! Mi van akkor, ha valami nagyon rossz? Mit mondassz? Ez nadrág (pants). Az nadrág (pants). Nem mondjátok ezt Amerikában?
Selena: Nem, azt mondod, hogy ez *síp*, ugyan már!

Az In Dubious Battle filmről és James Franco-ról: Elsőként Selena megemlíti, hogy James Franco írt neki egy e-mailt, melyben nagyjából elmesélte a könyvet, és, hogy mit szeretne. Hozzátette, hogy James Franco nagyon fura volt a Spring Breakers film forgatásainak a kezdetén, de valójában egy nagyszerű fantáziával rendelkező ember.

A karrierjéről és az alkotástól: A Revival albummal az énekesnő egy nagyon komoly oldalát mutatta meg. Elárulta, hogy nagyon szeret filmekben szerepelni, az édesanyja is hatalmas film rajongó volt. Majd valamikor fog egy kis szünetet tartani a zenével, hogy többet szerepelhessen filmekben, többet alkothasson a képernyőkön.

A Barney és barátai-ról: Ebben a sorozatban kezdte el Selena a színészi és énekesi karrierjét is. Selenát visszahívták pár évvel ezelőtt, hogy vendégszerepeljen, de nem tudja, hogy még mindig áll-e ez az ajánlat.

A The Big Short-ban való cameoszereplésről: Mikor Selenát előre felhívták, hogy szerepeljen a filmben, nagyon össze volt zavarodva, mivel olyan dolgokról kellett beszélnie, amiket ő maga sem értett, de amikor már kész lett a film teljesen, akkor minden értelmet nyert, és nagyon örül, hogy szerepet kapott, mert a véleménye szerint egy nagyon fontos témáról van szó a benne. Selena otthon nézte az Oscart és amikor nyert a film, nagyon boldog volt, teljesen megőrült, és ünnepelt.

Játék, gazdasági kérdések: A The Big Short témát követően, egy kis játékot talált ki a riporter, melyben gazdasági kérdésekre kellett válaszolnia az énekesnőnek. Mivel nem igazán ért az ilyesmikhez, próbált viccelődni, de volt kérdés, amire tudott válaszolni.

Shia LaBeouf-ról: Több interjúban is felhozódott már témába Shia LaBeouf, akibe Selena bele volt zúgva néhány évvel ezelőtt. A kedvencünk elmesélte, hogy az édesanyja hogyan viccelte meg és milyen volt az első találkozásuk. Selena még mindig felnéz a színészre, akkor nagyon kínos volt a helyzet, hiszen azt mondták neki, hogy egy rajongójával fog találkozni, erre csak úgy besétált Shia öltözőjébe, de most már csak nevet ezen az egészen.

Joe Jonas bandájával való túrnézásról: Selena és Joe Jonas már rég óta ismerik egymást, hiszen együtt nőttek fel, mindketten a Disney csatornánál voltak. Az énekesnő szerint nagyon jó dolog egy bandában lenni, mert olyan, mintha egy család lennétek. Selena nagyon sok tréfára és átverésre számít Joetól. Említette, hogy amikor a testvérével Nickkel randizott, akkor látta, hogy mi van a koncertjeik színfalai mögött, igazi káosz volt. Szerinte az ilyen tréfák érdekessé teszik a turnét, mert ő néha nagyon unalmas tud lenni. A riporternek eszébe jutott a kis baki Párizsban, amikor az énekesnő és barátai egy liftbe ragadtak, de Selena azt mondta, hogy Joe valami jobbat eszelne ki. Selena úgy gondolja, hogy nagyon kimerítő a turnézás, viszont sok új emberrel találkozhat és utazni is szeret.

Britney Spearsről: A kérdéseket összeíró személy félreértett néhány dolgot, és azt hitte, hogy Selena fellépett már Britney Spears-szel, de az énekesnő mondta, hogy ez nem igaz, csak 12 éves korában vett meg először egy albumot, ami Britney albuma volt és akkor volt először egy koncerten. Később sikerült találkozniuk és Britney tweetelt is neki, ami hatalmas élmény volt Selena számára. A kedvencünk szájából olyanok hangzottak el, hogy Britney a pop heregnők meghatározása, megtestesítője.

Riporter: Beszéljünk a tetoválásokról.
Selena: Van ez [kép itt], ez a legelső, és csak azért volt, mert kicsit feszegettem a határokat. Jobb kezes vagyok, szóval ezzel írom a zenét. Van egy a nyakamon, amelyet most nem láthatsz. Római számok vannak, az édesanyám születési dátuma. [kép itt] Van egy kisbetűs G. [kép itt] A húgom neve Gracie, szóval ez érte van. Van a ‘Sunshine’ (Napfény) a lábamon.[kép itt] A mamám minden este elaltatott és a ‘You Are My Sunshine’-t (Te vagy a napfényem) énekelte. Szóval ezt a lábamra tetettem. Mindig arra késztet [a mamám], hogy mindig két lábbal a földön járjak, szóval úgy gondoltam, hogy ide kéne tenni.
Riporter: Szóval a tetoválásaid mögött van egy jelentés is?
Selena: Igen. Van kettő a csipőm mindkét oldalán [kép itt és itt], van egy a hátamon. [kép itt] És azt hiszem ennyi… egyelőre.

* Még mielőtt Selena elkezdett volna beszélni a tetoválásairól, a riporter elmesélte a múlt éjjeli álmát, melyben fura tetoválások voltak rajta. A végén Selena elárulta, hogy szerinte a tetoválás elhelyezése nagyon fontos, nem muszáj jelentéssel bírjon, lehet művészettel kapcsolatos is. A riporternek nincs tetoválása, viszont nagyon szeretne majd valamit magára varratni, neki legjobban a szavak tetszenek, a férfi nem tudta, hogy mit írjon rá Selena, ezért végül az lett a karjára írva, hogy “Nem tudom”, ő pedig azzal viccelődött, hogy magára tetováltatja.

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!