Capital FM rádió interjú
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net
INTERJÚ

A Revival albumról és a közelgő új korongról: Más hírességekhez hasonlóan ő ia a stúdióba zárkózott és próbált inspirációhoz jutni, majd azonnal dolgozni kezdett rajta. A következő korongon pedig már munkálkodik, a turnébuszba felszereltek egy kisebb stúdiót, ahol majd felveszik a dalokat.
A Taylor Swift-tel való közös dalról: Egyelőre még várnak a megfelelő pillanatra, az énekesnő azt mondta, hogy talán már az új albumra felkerül egy közös dal, de az is lehet, hog nem.
Taylor Swift, Kendall Jenner és Gigi Hadid-dal való barátságáról: Selena azt mondta, hogy nem attól lesznek jó barátok, mert egyforma ruhákat viselnek, vagy mert tudnak beszélni a pasikról. Ebben a kis csapatban ő az egyetlen akinek jelenleg nincs barátja, de ez nem zavarja.
A Hands To Myself videóklipről: A kisfilm forgatása során volt néhány érdekes pillanat, Selena próbált fura vicceket mondani, hogy kevésbé legyen kínos a helyzet, az ágyas jeleneteknél. Ehhez hasonló vicceket mondott: “Szia, örülök, hogy megismertelek. Most már leveheted a ruháid és mehetünk az ágyba.”
A közösségi oldalakról: Selena azt mondta, hogy nem szeret minden közösségi oldalára más és más dolgokat megosztani.

RAJONGÓI KÉRDÉSEK

Rajongó: Hogyan inspirálódsz az új dalaidhoz?
Selena: Az életből. Ez egy gyakran ismételt kérdés, mint már az előbb is említettem. Mikor először felvettem egy albumot, láttam különböző dolgokat az életben és ahogy kezdem felnőni, voltam már fent és lent. Rájöttem, hogy a zene hallgatása egy szükséglet, amikor szomorú, vagy épp boldog vagy. Ez az, amit akartam.

Rajongó: Milyen előadókat hallgatsz mostanában?
Selena: Nagyon szeretem Rihanna új albumát, és Kendrick Lamarét is, nagyon jó.

Rajongó: Az Egyesült Királysában is fogsz turnézni?
Selena: Semmi kétség! Most kezdtük el a próbákat az amerikai részre, szóval most azt helyezzük az előtérbe, de hamarosan jön Európa is.

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!