Cosmopolitan Fülöp-szigetek
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net

Mielőtt az interjú részhez ugrottak volna, a cikk szerkesztője elárulta, hogy nagyon fura a számára, hogy egy olyan lány, mint Selena aggódik a kinézete és a testképe miatt. A 24 éves Gomez nem érdemli meg azt, hogy a testét ócsárolják. Az énekesnő egy los angelesi rádiós állomáson szólalt fel ezek kapcsán, s a következőt mondta “Nagyon fájdalmas… de le fogom sz*rni azt, amit az emberek mondanak. Nem engedem, hogy bántsanak.” A következő téma a Revival album volt, ami nagyon sok változást hozott az énekesnő életébe, kiadót váltott, leváltotta a menedzsereit és a texasi szépségből, és az egykori gyereksztárból már egy teljesen más előadó lett. “A múltban féltem túl sokat elárulni magamról. Most szeretnék képes lenni arra, hogy azt mondjam ‘ez vagyok én, és nem érdekel, hogy néhány ember mit gondolhat.’ Pont ezért az a címe az albumnak, hogy ‘Revival’ (Újjászületés), arról szól, hogy én felébredek és felfedezem, hogy ki vagyok és mit akarok. A dalok az igazi tükörképei annak, hogy min mentem keresztül és hogyan fejlődtem. Ez egy új kezdet a számomra.” Az énekesnő tavaly beszélt először arról, hogy lupusza volt és kemoterápiára kellett járnia, ezért is mondta le a Stars Dance turnéjának decemberi dátumait 2013-ban. “Lupusszal diagnosztizáltak és kemoterápiára jártam. Erről szólt valójában a szünetem. Annyira szerettem volna azt mondani, hogy ‘Nektek bizony fogalmatok sincs. Kemoterápián vagyok. Ti seggfejek (a média)…’ Borzalmas besétálni egy étterembe úgy, hogy az egész terem téged bámul és tudod, hogy mit mondanak. Bezárkóztam amíg nem voltam teljesen magabiztos és nem éreztem magam újra kényelmesen.” Justin Bieber kapcsán pedig úgy tűnik, hogy Selena pontot tett az életének ezen fejezetére, ezt mondta nemrég “Van egy befejezés egy nagyon jó és egészséges módon. Láttuk egymást. Mindig biztató vagyok és büszke vagyok az útjára. Azt hiszem az emberek egy olyan dolognak adják be, ami sokkal tragikusabb, mint amilyen valójában volt. Együtt nőttünk fel. Mindketten követtünk el hibákat. Ennyi az egész.”

Hogy mennek a dolgok mostanság?

Sokkal boldogabb és kipihentebb vagyok. Szakítottam egy kis időt magamra tavaly és ez nagyon sokat segített. Ha van egy olyan karriered, ami sok idődet elrabolja, megnehezíti a helyzeted ha úgy érzed, hogy a magánéleted mindig a reflektorfényben van. Hálás vagyok, hogy van néhány nagyon jó barátom és emellett sok rajongóm, akik aggódnak értem és azt szeretnék, hogy boldog és egészséges legyek. De aztán vannak olyan emberek, akik próbálnak megalázni és kritizálni, és képesnek kell lennem arra, hogy kizárjam a nyilvánosságnak ezen részét. Talán túlságosan érzékeny vagyok azokra a dolgokra, de ezek egyben azok az értékek is, amelyek szerintem hozzáadnak valamit a zenémhez, és amelyek közelebb hozzák az embereket hozzám. Szeretnék nyitott lenni ha az érzéseimről van szó, de néha aggódsz, hogy visszafelé sül el a dolog.

Szóval még mindig gőzerővel haladsz előre a zenével és a színészettel egyaránt?
Tudom! Soha nem állok meg. De így szeretem csinálni és csak így vagyok képes arra, hogy mindkettőt csináljam. Úgy érzem, hogy szükségem van arra, hogy olyan erősen hajtsam magam, ahogy csak tudom.

Nehéz egyszerre kézben tartani mindkét karriert?
Szeretem a zenét, de emellett egy kissé frusztráltnak érzem magam , mert szeretnék több filmet csinálni. Ebben az évben az időm nagy részét turnézással fogom tölteni, aztán szeretnék visszatérni és több időt szánni a színészkedésre. Ekkor tudom, hogy sokkal többet tudok elérni és továbbra is fejlődni művészileg. A színészet nagyon fontos a számomra és nagyon szeretnék annyi jó szerepet találni, amennyit csak tudok. Nem igazán volt lehetőségem annyi időt szánni a munkám ezen részére, a zene iránti elkötelezettségem miatt, de tényleg szeretnék több filmet csinálni és tovább fejlődni, mint színésznő.

Szeretnél több drámában szerepelni?
Azt hiszem ezekben fejlődsz a legjobban érzelmileg és lelkileg. Én majdnem bármit bevállalok. A ‘The Fundamentals of Caring’-ben voltam és volt egy kis szerepem a ‘The Big Short’-ban (A nagy dobás), ami egy nagyon érdekes film. Emellett leforgattam az ‘In Dubious Battle’-t is, James Francoval, aki a rendezője is volt egyben.

Írd le a személyes fejlődésedet, amelyen az elmúlt években mentél keresztül.
Két évnyi szenvedésbe telt rengeteg, jó és rossz pillanattal, mire eljutottam ide. Úgy érzem, hogy sokkal jobban kézben tartom az életem, sokkal erősebb vagyok és jól érzem magam a bőrömben és biztos vagyok abban, hogy mit szeretnék csinálni.

Melyek voltak a legnagyobb kihívások vagy aggodalmak a számodra?
Abba kellett hagynom az olyan dolgok miatt való aggódást, amelyeket nem tudok irányítani és nem szabadott hagynom, hogy hatással legyen rám néhány negatív dolog, amit rólam írtak. Más előadókra néztem, mint Taylor Swift és Beyoncé, akik teljesen kézben tartanak mindent, amit csinálnak. Nagyon inspirálnak az olyan nők, akik eléggé magabiztosak ahhoz, hogy önmaguk legyenek. Én is ezt próbálom csinálni jelenleg.

Mesélj a nyolc éves barátságodról Taylor Swifttel.
Taylor a leghűségesebb barátnő, akit valaki valaha kaphat. Ő volt az egyik első személy, aki láthatta a Good For You videoklipem, és annyira felvillanyozta őt, és mondta, hogy mennyire lenyűgöző volt, és mennyire izgult miattam. Mindig van egy kis kétely a szíved mélyén, amikor azon gondolkodsz, hogy a jó irányba haladsz-e zeneileg és Taylor annyira okos, és vannak jó ösztönei a zenéről és a videókról. Nagyon sokat jelentett a számomra az, hogy tudtam, tényleg tetszett neki, amit a videóban csináltunk.

És mi a véleményed Beyoncéról?
Beyoncé egy nagyon erős nő, akinek rengeteg energiája van és eltökéltsége. Ő az egyik legkeményebben dolgozó híresség és nagyon szép megérzése van annak kapcsán, hogy ki is ő és mit szeretne elérni. Nagyon inspiráló. Imádom Beyoncét.

Mennyi munkát fektettél bele a ‘Revival’-ba és milyen üzenetet fog közvetíteni a rajongóidnak?
Soha nem dolgoztam ilyen keményen egy albumon. Egy évet töltöttem a stúdióban a rögzítéssel és nagyszerű emberekkel dolgoztam. Nagyon fontos változás volt a számomra, több szempontból is. Úgy gondolom, hogy az emberek látni fogják, hogy ez az album sokkal jobban kapcsolódik ahhoz, aki én vagyok, mint egy fiatal nő, aki próbálja megtalálni az életútját, mint bármely más nő a húszas éveinek elején. Nagyon büszke vagyok erre az albumra – sokkal közvetlenebb és egy képet fed fel arról, aki én vagyok.

Néhány dalod egy mélyebb és gazdagabb fajta hangot tükröz?
Nagyon fontos volt a számomra, hogy megtaláljam a hangomat és a hangszínemet, ezáltal pedig kifejezzem az érzéseim. Egy évnyi munkálkodás kellett az albumon, amíg végre megtaláltam a hangomat. Néhány másik albumomon a hangomat máshogy használtam, mert mély volt és bizonytalan voltam emiatt. Most már nem érzem úgy, hogy hajtanom kéne magam azért, hogy magasabb hangon énekeljek, mert az a célom, hogy kifejezzem az érzéseim és te azt a hangszínt használod, ami lehetővé teszi a számodra, hogy a lehető legjobb módon csináld.

Hol tartasz jelenleg a magánéletedben?
Magabiztos vagyok és kézben tartom az életem. Emellett úgy érzem, hogy megértettem, hogyan kezeljem az életem publikus részét és ne engedjem, hogy hatással legyen rám. A nyilvánosság előtt éltem le az életem, és rá kellett jönnöm, hogyan tegyem. Végül, 24 vagyok és épp felfedezem az életem. Magabiztos vagyok, erős, és én irányítok. Szeretném ha a rajongóim látnák, hogy már nem 16 vagyok és fejlődök egy olyan módon, ahogy jól érzem magam a bőrömben és szeretném ha az emberek is ezt éreznék velem kapcsolatosan.

Fontos leckék, amiket megtanultál?
A legkritikusabb lecke az, hogy az identitásomnak és a boldogságomnak semmi köze a boldogságomhoz és bármilyen sikerhez, amim van. Továbbá tudom, hogy nem élhetem úgy az életem, ahogy azt az emberek elvárják és követnem kell a saját utamat. Ez egy nagyon felszabadító érzés volt abból a szempontból, ahogy a dolgokra tekintek. Tudom, hogyan különítsem el az életem a karrieremtől és ez mindent megkönnyített a számomra.

Végül, le tudnád írni a férfiideálodat?
Olyan emberrel akarok együtt lenni, aki édes és megbízható és aki képes a szeretetét kifejezni cselekedetekkel annyira, mint szavakkal. Olyasvalakinek kell lennie, akiben megbízok és aki egyben tisztelni is fog engem. És képesnek kell lennie arra, hogy megnevettessen!

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!