Exkluzív interjú a The Fundamentals of Caring rendezőjével
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net

Ez a menüpont számomra (Szandi*) az egyik legkülönlegesebb. 2016. augusztus 28-án sikerült kapcsolatba lépnem a The Fundamentals of Caring rendezőjével, Rob Burnett-el, aki egy exkluzív interjút adott. Selena főszerepet kapott ebben a drámában, Dorothy, avagy Dot karakterét alakította. Mielőtt az interjúhoz ugranánk, elmesélném, hogy ez mégis hogyan történt. Mivel Twitter-en követtem a rendezőt, láttam, hogy nagyon aktív és szinte mindenkinek válaszol, aki megemlíti őt egy tweetben, vagy hasonlók. Szóval én hozzászóltam egy egyik tweetjéhez, feltettem azt a kérdést, hogy esetleg lenne-e egy kis ideje beszélni velem. Néhány perccel később rám is írt, aztán elmeséltem neki, hogy van egy rajongói oldalam Selenáról, és miután alaposan kibeszéltük, hogy a kedvencünk mennyire jó ember, és minden más, utána tértem a lényegre, tehát megkérdeztem, hogy mit szólna egy interjúhoz. Nagyon kedves volt ismét, belement azonnal, mondta, hogy küldjem el a kérdéseimet, és szívesen válaszol rá. Több órányi gondolkodás után végül is megszülettek a kérdések, melyeket át is passzoltam neki, aztán nem is kellett sokat várnom, hogy elküldje nekem a válaszait. Ezután csevegtünk még kicsit, kérdeztem tőle, hogy esetleg vannak-e eddig nem látott képei a forgatásról, de volt annyira tisztelettudó Selenával szemben, hogy egyet sem küldött el, azt mondván, hogy nem az ő feladata ezeket megosztani, és igaza is volt. Ez az ember tényleg fantasztikus, és én őszintén remélem, hogy a közeljövőben még fognak együtt dolgozni a kedvencünkkel, utána még többször is írt nekem, hogy megkérdezze mi újság és minden más. Ugyan nem az énekesnővel beszéltem, de mégis hatalmas élmény egy olyan emberrel társalogni, aki már többször is találkozott vele és együtt dolgoztak. Nem is húzom tovább a szót, olvassátok az interjút!

Hallottál Selenáról korábban, vagy csak akkor, mikor jelentkezett a szerepre?
Hallottam már Selenáról a film előtt is, de nem ismertem őt személyesen. A Late Show with David Letterman-ben dolgoztam és láttam Selenát vendégként. Ő nyilván egy jó énekesnő, de emlékszem, hogy emellett eléggé vicces is. Egyáltalán nem voltam tisztában a színészi munkásságával, annak ellenére, hogy a gyerekeim nézték őt amikor fiatalabb volt és játszott a Varázslók a Waverly helyből-ben.

Többen is jelentkeztek Dot szerepére, vagy csak Selena?
Selenát a menedzsere ajánlotta nekem, aki egyben Paul (Paul Rudd, ő játszotta a másik főszereplőt, Bent, Selena oldalán. -szerk.) menedzsere is. Nagyon sok színésznőt érdekelt Dot szerepe, de találkoztam Selenával és eléggé hamar eldöntöttem, hogy ő lesz az. Szóval nem hívtunk meghallgatásra többszáz színészt, mint ahogy azt Trevornál tettük.

Mikor először találkoztál Selenával, mi volt az első benyomásod? Hogy volt felöltözve?
Selena egyedül jelent meg az irodámban, semmi kísérettel, semmi drámával. Azonnal megkedveltem őt. Ő egy igazán talpraesett gyerek, nem sokkal idősebb, mint az egyik lányom. Ahogy emlékszem, nagyon kényelmesen volt felöltözve, katona nadrágot viselt és pulóvert. Beszéltünk néhány órát a filmről és Dot részéről. Nagy hatással volt rám a figyelmessége.

Az összes dolog közül amit nagyon csodálok benne, azt hiszem kettő a szerénysége és a munkamorálja. Könnyű lenne valaki olyannak, mint ő, hogy csak üljön a babérjain, de ő továbbra is hajtja magát és kihívások elé áll. Pontosan ilyen egy művész.

És meglepően, lehetetlenül, annak ellenére, hogy borzasztóan híres és olyan életet él, amelyet csak néhány ember tud igazán megérteni, valahogyan mégis szerény tud maradni.

Egy korábbi interjúban olvastam, hogy több órát beszéltetek, mielőtt Selena elfogadta a szerepet. Mesélj kicsit erről.
Azt hiszem ezt már megválaszoltam az előző kérdésben, de Selena és én nagyon sokat beszéltünk Dotról és arról, hogy miként lehet őt a legjobban előadni. Nagyon élveztem a közös munkát. Nagyrészt Selena tervezte Dot megjelenését a jelmeztervezőnkkel, Peggy Stemper-rel. Rájöttem, hogy neki jobbak az ösztönei ezzel kapcsolatosan, mint nekem.

Milyenek voltak a forgatások? Mit csináltak a színészek a szünetekben?
Az összes színész nagyon jól kijött egymással a forgatáson. Egy nagyon jó baráti társaság volt, és mindannyian nagyon kedves emberek voltak. Legtöbbször elfoglalt voltam, de néha elmentünk filmet nézni és közösen vacsorázni.

Mit szólt Selena ehhez a kissé rossz kislány szerephez? Tudtommal ezelőtt nem igazán cigizett és hasonlók.
A dohányzásról különösen sokat beszéltünk. Úgy éreztem, hogy az egy meghatározó része Dot szerepének. Selena azt mondta, hogy a rajongói megértik majd a különbséget a való élete és a szerepe között.

Összességében milyen volt Selenával dolgozni? Melyik a legkedvesebb emléked? Szeretnél vele dolgozni még a közeljövőben, beszéltetek erről?
Ahogy azt már említettem, nagyon élveztem a közös munkát, de ami a legfontosabb az, hogy úgy gondolom, Selena nagyszerű munkát végzett a filmben. Amennyire kedvelem a személyiségét, az első számú dolog az, hogy mit ad hozzá a filmhez, az pedig nem lehetett volna ennél jobb. Nagyon eltalálta.

És természetesen dolgoznék Selenával újra. Ez csak attól függ, hogy lesz-e majd olyan szerepem ami méltó hozzá.

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!