Kiss & Tell album
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net

A Kiss & Tell, az amerikai Selena Gomez & the Scene banda debütáló albuma, amely 2009. szeptember 29.-én jelent meg, a Hollywood Records által. Az album főként a pop-rock és elektronikus rock műfajába sorolható. Ted Burner rengeteget dolgozott ezen az albumot, és számos dalt ő rendezett. Gomez több dalon is dolgozott Gina Schockkal, míg a Rock Mafia kettőben segített be. Az album szövegei főként a szerelmet, hírnevet és a szabadságot tárgyalják.

A megjelenés után, az album poitív és negatív kritikákat is kapott egyaránt, a zenei kritikusoktól. Néhányuk szerint nagyon “mulatságos” jellegű, míg mások a vokális teljesítményét kritizálták. Gina Schock nagy elismerést szerzett, a munkálatok miatt. A Kiss & Tell hatalmas kereskedelmi siker lett, a Billboard 200-as listáján, bekerült az első tízbe, az Egyesült Államokba. Több, mint 900.000 példányban kelt el, az országban, így ez lett a zenekar, legtöbbet eladott albuma. Később, a RIAA által aranylemez lett, és az Egyesült Királyságban is belépett a toplista, első húsz helyére, amely a Revival (2015) album megjelenéséig, a legnagyobb helyezése volt Gomeznek. Az albumot már több, mint 2 millió példányban adták el világszerte, és a mai napig is, ez a banda legtöbbet eladott albuma.

Még az album megjelenése előtt, 2009 augusztusában adták ki, a vezető kislemezt, Falling Down címmel, melyet a Disney Channel is támogatott. Ez után, a második kislemez, a Naturally, amit a banda zenei áttöréseként emlegetnek. Több mint kétmillió példányban kelt el, az Egyesült Államokban, és több országban is felkerült, a listák első tíz helyére, például az Egyesült Királyságban. A Kiss & Tell albumot több műsorban is promotálták, köztük a Dancing with the Starsban, ahol több dalt is előadtak, a korongról. Az Egyesült Államokban egy kisebb turnét is összehoztak, Selena Gomez & the Scene: Live in Concert címmel 2009 és 2010-ben, amely során régi és új dalokat is előadtak.

001. Fejlesztés 002. Zenei stílus
003. Megjelenés és borító 004. Kritikák
005. Kereskedelmi teljesítmény 006. Promotálás
Dallista
001. Kiss & Tell Több információ
002. I Won’t Apologize Több információ
003. Falling Down Több információ
004. I Promise You Több információ
005. Crush Több információ
006. Naturally Több információ
007. The Way I Loved You Több információ
008. More Több információ
009. As a Blonde Több információ
010. I Don’t Miss You at All Több információ
011. Stop & Erase Több információ
012. I Got U Több információ
013. Tell Me Something I Don’t Know Több információ

Ezeken kívűl a Japán kiadás tartalmazza a Falling Down, Plug in Language nevezetű remixét, az európai kiadás, a Naturally, Dave Audé rádió remixét, míg a Target exklúzív DVD által betekinthetünk az album készítésébe, megnézhetjük a Falling Down klipjét, és az album fotósorozat képeit is.

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!