Look magazin
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net
“A férfi ideálom? Valaki, aki megbízható.” Vigyázat, bocsi Justin, úgy hisszük, rólad beszél.

Ripoter: Szia Selena, csodásan nézel ki. Úgy tűnik, hogy egy kis változáson estél át mostanság, igaz?
Selena: Két év küzdelem volt, rengetegszer voltam fent és lent, mire végre megtaláltam a helyem. Úgy érzem, hogy sokkal jobban kézben tartom az életem, és erősnek, valamint sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és biztosabb vagyok abban, amit csinálni akarok.

Riporter: De az interneten nagyon sokan szidták a tested, egészségügyu problémáid voltak, és a nyilvánosság szeme láttára estél túl egy szakításon. Ez nagy megpróbáltatás lehetett.
Selena: Le kellett álnom. Nem aggódhattam olyan dolgokért, amiket nem tudok irányítani, és nem engedhettem meg magamnak, hogy befolyásoljon az a sok negatív dolog, amit rólam írtak. Olyan más előadókra figyeltem, mint Taylor (Swift) és Beyoncé, akik sokkal jobban irányítják a dolgokat. Nagyon inspirálnak az olyan nők, akik eléggé magabiztosak ahhoz, hogy önmaguk legyenek. Én is ezt próbálom tenni.

Riporter: Te is követed, a “Mit tenne Beyoncé?” mantrát, amit mi is szeretünk hasznosítani a saját életünkben?
Selena: Ő egy nagyon erős nő, tele energiával és határozottsággal. Egyike a legkeményebben dolgozó előadóknak, az iparban, és nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy ki is ő, és mit szeretne megvalósítani.

Riporter: Volt egy kis szereped, a nem rég Oscar-jelölt filmben, A nagy dobás-ban, még mindig szívesen folytatod a színészetet és az éneklést egyszerre?
Selena: Soha nem állok le. De, pontosan így szeretem, és csak így leszek képes mindkettőt csinálni. Úgy értem, hogy olyan erősen kell tolnom magam, ahogy csak tudom. Szeretem a zenét, de ezzel együtt, egy kissé frusztrált is vagyok, mert szeretnék több filmben szerepelni. Ezt az évet főként a turnézással fogom tölteni, de utána szeretnék visszatérni, és több időt szánni a színészkedésre.

Riporter: Még mindig kell menned meghallgatásokra?
Selena: Igen. A legutóbbi filmemhez, [In Dubious Battle, ami az év vége körül érkezik], megkértem a menedzserem, hogy szervezzen be egy meghallgatásra, és azt mondta, hogy majd el fog küldeni engem, hogy beszéljek a rendezővel, de úgy, hogy nem mondja el, ki is vagyok. Nem szerettem volna, hogy bárkinek is előítélete legyen, és ez akadályozzon. Két meghallgatásom volt, mire végre megkaptam a szerepet. De nagyon büszke vagyok, mert számos más színésznővel kellett megküzdenem ezért a szerepért. Ez nagyon felemelő érzés a számomra.

Riporter: Beszéljünk az albumodról, a Revival-ról. Megszállottak vagyunk!
Selena: Még egy albumon sem dolgoztam annyira keményen, mint ezen. Egy évet töltöttem a stúdióban, a felvétellel, és olyan csodálatos emberekkel, mint Charli XCX és A$AP [Rocky], aki dolgozott [a kislemezemen] a Good For You-n. Egy teljesen új csapatom volt, minden szinten hatalmas változás. Úgy gondolom, hogy az emberek látni fogják, hogy ez az album jobban rávilágít arra, hogy ki is vagyok, mint egy fiatal nő, aki az életútját alakítgatja, mint sok más nő is, a húszas éveiben.

Riporter: Miért vetkőztél meztelenre, az album borítóján?
Selena: Így próbáltam megmutatni, hogy le akarom leplezni magam, és olyan nyitott akarok lenni, amilyen csak tudok.

Riporter: Az örök kedvenc dalunk tőled, a The Heart Wants What It Wants, amely nyilvánvalóan az exedről, Justinról szól. Nehéz élőben elénekelni?
Selena: Igen. Ez a dal nagyon fontos a számomra, mert egy fiatal nő vagyok, aki próbálja élni az életét, még akkor is amikor milliónyi ok van arra, hogy befejezzek valamit, nagyon sok alkalom lesz, amikor nem tudsz majd mást tenni. Lesznek majd pillanatok, amelyek fájdalmasak, és hibákat fogsz elkövetni. Úgy gondoltam, hogy az énem, a nyilvánosság előtt, hibás volt és annyi dolgot mondtak rólam, ami igazságtalan, és fájdalmas volt.

Riporter: Úgy gondolod, hogy egy teljesen más személyre tekintesz vissza?
Selena: Most már magabiztos vagyok és én irányítok. Azt is tudom, hogy mekkora ügyet csinál mindenből a nyilvánosság, és nem engedem, hogy hatással legyen rám. Gyerekkorom óta, mások szeme láttára nőttem fel. Végül, 23 éves vagyok, és próbálom kitalálni az életem. Magabiztos vagyok, megerősödtem, és én irányítok. Egy olyan úton fejlődök, amelyen jól érzem magam.

Riporter: Írd le a jelenlegi férfi ideálodat…
Selena: Olyasvalakivel szeretnék lenni, aki édes, és megbízható, aki jobban ki tudja fejezni a szeretetét cselekedetekkel, mintsem szavakkal. Olyan személynek kell lennie, akiben megbízhatok, és mindig is tisztelni fog. És meg kell nevettetnie!

Riporter: Bizonyára mindig felismernek téged. Próbáltad már elrejteni magad a nyilvánosság előtt, mint Taylor Swift?
Selena: Próbáltam, de soha nem működött. Úgy gondolom, hogy azzal, hogy elrejtem magam, csak még jobban magamra vonom a figyelmet. És ha egy kávézóban vagyok, amint az emberek meghallják a hangomat, tudják, hogy én vagyok. Szóval feladtam!

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!