Tetoválások
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net

Már köztudott, hogy Selena Gomez imádja a tetoválásokat, nem is fél magára varratni néhányat. Jelenleg hét díszíti a testét. Ebben a menüpontban megnézhetitek ezeket a tetkókat, melyekhez társulni fognak leírások és nyilatkozatok is.

1. Zenei hangjegy

musicnote

Kedvencünk gyakran szünetelteti a zenélést, hogy kicsit a színészettel is foglalkozzon, de ennek ellenére tudjuk, hogy nagyon sokat jelent számára, így teljesen természetes az, hogy az első tetoválása egy zenei hangjegy volt, melyet a jobb csuklójára varratott. Ez az apróság 2012. Február 22-én készült el Hollywoodban, az Under the Gun szalonban, Louie Gomez által.

Először mindenki azt hitte, hogy egy szivet ábrázol a tetoválás, amely az akkori szerelméhez, Justin Bieberhez köthető, de az énekesnő azonnal tisztázta ezt az Access Hollywoodnak adott interjújában. “Ez egy zenei hangjegy. Valamiért mindenki azt hitte, hogy egy szív, de a zene nagy hatással van az életemre.” Ehhez a tetováláshoz hozzájárult Selena édesanyja is,, hiszen ő nevezte el az egykori énekesnő, Selena Quintanilla-Pérez után. “Egy énekesnő után neveztek el engem és a zene nyilvánvalóan nagy hatással van rám. És vannak zenei dolgaim az édesanyámmal, amelyek szintén sokat jelentenek nekem.”

2. Római számok – Az édesanyja születésének dátuma

romannumbers

Selena 2012-ben ismételtem elláttogatott egy szalonba, ezúttal a szeptemberi hónapban, és Keith McCurdy, vagy művésznevén Bang Bang készítette el neki, aki egyébként azt is felfedte, hogy az énekesnő az egyik családtagjának a tiszteletére varratta a nyakára. A tetoválás a LXXVI római számot, vagyis a 76-ot ábrázolja, abban az évben született a kedvencünk édesanyja, Mandy. A tetoválóművész a következőt nyilatkozta Selenáról: “Selena ideges volt [a nyakán lévő tetoválás miatt], mert fájdalmas lehetett volna, szóval egész végig a legjobb barátnőjének a kezét fogta. De nagyon jó munkát végzett.”

3. God strengthens me – Isten megerősít engem

godtattoo

Úgy tűnt, Selena egy ideig hanyagolta a tűket, azonban 2013. Október 28-án egy újabbat villantott meg, miközben Floridában kapcsolódott ki a barátaival. A jobb csípőjén figyelhető meg a “God strengthens me” feliratú tetoválás, mely magyarul annyit jelent, hogy “Isten megerősít engem”. Az énekesnő nem titkolja azt, hogy ő bizony hisz Istenben, hiszen a Nobody című dala is erről szól, amely a Revival albumán kapott helyet. Ez a tetoválás egyébként szintén 2012-ben készült, de egy évet kellett várnunk arra, hogy láthassuk. Az énekesnő elárulta egy interjúban, hogy ez az egyik kedvenc bibliai idézetének egyik rövidebb változata: “Ez a Filippibeliekhez írt levél 4. fejezetének 13. verse… Mindenre van erőm a Krisztusban, a ki engem megerősít.”

4. Love Yourself First – Önmagadat szeresd először

loveyourselffirst

Selena egy kis ideig hanyagolta a tű alá való fekvést, azonban július 16-án ismételten Keith McCurdy által tudhattuk meg, hogy elkészült az énekesnő 4. tetoválása is. Ez úgymond egy ajándék volt a tetoválóművész részéről, ugyanis Selena utána néhány nappal töltötte be a 22. életévét.
A kedvencünk már előre eltervezte, hogy milyennek szeretné a tetoválást, melyet elárult Bang Bang is. “Már egy ideje szerette volna ezt. Selena már leírta, hogyan szerette volna. A leghosszabb része az elhelyezés volt. Játszadoztunk egy kicsit az elhelyezéssel amíg megtaláltuk a tökéletes helyet.” A végeredmény nagyjából 30-45 perc alatt készlt el, Selena hátán arabul olvasható a “Love Yourself First”, avagy Önmagadat szeresd először felirat.

5. ‘g’ betű – Gracie, Selena testvérének kezdőbetűje

lowercaseg

Selena Gomez 2015 júniusában távozott épp a Jamba Juiceból, Los Angelesben, a lesifotósok pedig azonnal készítettek róla képeket, így láthattuk először a bal füle mögött a kisbetűvel írt ‘G’-t. Nagyon sokáig találgattak az emberek, hogy mi lehet a jelentése, először mindenki úgy látta, hogy az egy J betű, ami utalhat Justinra, Selena egykori szerelmére, de utalhat Jézusra is, mint tudjuk, Selena igazi hívő, ezt már egy korábbi tetoválása is megmutatta. A másik találgatás közé tartozott az, hogy a tetoválás Chad Veach lelkipásztor lányának, Georgiának a tiszteletére készült, aki egy nagyon ritka agydaganattal született. A lány története nagyon sok hírességet megérintett, köztük Hailey Baldwin modellt is, aki egy olyan tetoválást varratott magára, ami rendkívűl hasonlít a Selenáéra, azonban már teljesen biztos, hogy a kistestvérének, Gracienek a tiszteletére készült, melyet 2016-ban is megerősített Selena a 4Music interjúja során.

6. ‘x31’ – Selena és Ashley Cook találkozásának dátuma

x31

Selena a hatodik tetoválását először 2015 szeptemberében villantotta meg, mikor Miamiban kapcsolódott ki. Ez a kis tetoválás a x31-et ábrázolja, ami nem más mint az egyik legjobb barátnőjével, Ashley Cookkal a találkozási időpontja. Az x a tízedik hónapot, azaz októbert jelöli, tehát először valamelyik év október 31-én találkoztak. Ashley egyébként régen a kedvencünk asszisztense is volt.
Sokan azt hitték, hogy ez a tetoválás valami teljsen mást ábrázol, ugyanis nagyon hasonlít az Om vagy Aum szimbólumra, amelyről bővebben ide kattintva olvashattok. Az egész kis kitalációnak az volt a lényege, hogy ennek a szimbólumnak konkrétan az a fő feladata, hogy a viselőjének adjon egy kis védelmet az őt érő negativitás ellen, ugyanis az énekesnő többször érezte már rosszul magát mikor a reptéren és különböző események után mozdulni sem tudott, annyi ember vette őt körül, emiatt szorongani kezdett, sokan pedig azt gondolták, hogy azért varratta magára, hogy az ilyesmitől megvédje őt ez a kis jel, de egy interjúban tisztázta a valódi jelentését.

7. ‘Sunshine – Napfény’ – A nagymamájának tiszteletére

sunshine

Selena 2016. március 7-én egy nagyon laza szerelésben érkezett meg a LAX reptérre Los Angelesben, azonban, hogy elegánsabbá tegye az egészet, ezért egy magassarkút párosított az összeállításhoz, ekkor villantotta meg a legújabb tetoválását, mely a Sunshine, azaz a Napfény feliratot ábrázolja. Később Londonban a 4Music-nak adott interjújában beszélt először erről, elárulta, hogy a nagymamájának tiszteletére készítette, mert mikor kicsi volt, mindig azt énekelte neki, hogy You Are My Sunshine (Te vagy a napfényem). Azért a lábára varratta ezt, mert a nagymamája egyike azoknak az embereknek, akik két lábbal a földön tartják őt, nem hagyják, hogy elszálljon magától a hírnév miatt. Erről a tetoválásról mindössze ennyi információnk van, nem tudni, hogy pontosan mikor és hol készült.

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!