Vogue Ausztrália
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net

Abban a számban, ami augusztus 15-én debütál, az énekes-, és színésznő nyíltan beszél a publikus magánéletéről, új albumáról és a valódi énjéről.

Onnantól kezdve, hogy megkapta a legkövetettebb címet Instagramon és többezer embert szórakoztat esténként a Revival turnéján, eléggé mozgalmas év volt ez a 24 éves Selena Gomeznek.

Ugyan hiba lenne a megjelenése alapján megítélni, ahogy a híresség is elismeri “senki nem tud mindent igazából, és csak találgatni tudnak.”De Gomeznek, a karrierjében a zene és a filmek, azok, amelyek elsőbbséget élveznek, és bevallja hogy a világnak és a médiának beletelt némi időbe, amíg a munkáját ismerték el a magánélete előtt, de ez egy rövid ideig tartó kényelmetlenség is lehetett a számára.“Rájöttem, hogy ez csak átmeneti. Úgy érzem, hogy sajnos és nem sajnos, itt tart az életem ebben a pillanatban és el kell fogadnom.”

A második szólóalbuma 2015-ben debütált, és a szereplései tartalmazzák az Oscar-díjas The Big Short-ot és a Netflix The Fundamentals of Caring-jét, ezeket bizonyítja az IMDB listája is.

A címlapon Louis Vuittont, Marc Jacobsot, Guccit és Alexander Wangot viselve, a fotókat Emma Summerton készítette, és Sally Lyndley öltöztette, az egykori Disney sztár beszélt a Vogue divathíreiért felelő és egyben rendező Zara Wong-nak, az új albumáról (“Azt hiszem ez egy lépés volt a jó irányba, és nagyon büszke vagyok rá”) és, a valódiságáról, mikor a zenéről van szó (“Mikor a zenéről volt szó, szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy valódi voltam és önmagam, és elfogadtam ezt a lehetőséget ezzel az albummal”).

1. Igazából nincs ideje randizni jelenleg.
“De szeretek szórakozni, szeretek együtt lógni,” csipkelődik, miközben a szemöldökét vonogatja.

2. A szuper híres srácok nem igazán az esetei.
“Annyira feltüzelt lennék egy íróval vagy producerrel, vagy egy nem túl híres színésszel, de az olyan srácok rettegnek tőlem!”

3. Csak a baráti körével találkozgat.
“Mert szerintem az emberek azt gondolnák, hogy butaság lenne [velem randizni]. Senki nem akart volna fejest ugrani abba a helyzetbe, ahol ennyire nyilvánosság előtt van, úgy értem, miért tennék?”

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!